Известие

Collapse
No announcement yet.

1.4TS Чип

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няма ли някоя двулитрова атмосферка, която да се престраши да застане до малолитражката ми?

Comment

С 146-ца 2.0 16V нещата са ясни. Търся някой за старт от място, който да се престраши да застане до малолитражката ми 1.4 с 3200 V6 атмосферка?
      Last edited by Turbo_A3; d.m.y г., 17:51.

Comment

Мисля, че ще е интересно срещу punto gt
        Now: 156 2.5 V6 24V
        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Зависи какво. Има пунто 136+ коня има и 350++... Ако искаш може да те проверя на един лек летящ с а6-цата 30-200 примерно

Comment

Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщение
            С 146-ца 2.0 16V нещата са ясни. Търся някой за старт от място, който да се престраши да застане до малолитражката ми 1.4 с 3200 V6 атмосферка?
            С колко взе 2.0-ката, как се развиха нещата?
            Нещо клип случайно да няма?
            Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Еми нямам клип този път. Не е снимано понеже бях сам и нямаше как да снимам и да карам, а и беше понатоварено откъм движение. Все пак ни е колега от форума момчето с 2.0-ката и не искам да коментираме старта, тъй-като единствено той показа уважение и не отказа старта. Ако той прецени нека каже. Принципно си мисля и се надявам. че ще имам сили да стоя достойно до 3.2 шестак стига да е нещо около сток все пак и да е атмосферен нали. Не изключвам нито загуба, нито победа и затова мисля че ще е интересно.

Comment

Еми нямам клип този път. Не е снимано понеже бях сам и нямаше как да снимам и да карам, а и беше понатоварено откъм движение. Все пак ни е колега от форума момчето с 2.0-ката и не искам да коментираме старта, тъй-като единствено той показа уважение и не отказа старта. Ако той прецени нека каже. Принципно си мисля и се надявам. че ще имам сили да стоя достойно до 3.2 шестак стига да е нещо около сток все пак и да е атмосферен нали. Не изключвам нито загуба, нито победа и затова мисля че ще е интересно.
                В случая нищо не оспорвам, просто от интерес питах! Аз исках да се пробваме, но за съжаление физически няма възможноста сега защото дори не съм в Бг, ако караш пролетта или когато има драг на сливен заставам в миг, в някаква 15-ка съм засега ама все пак не отказвам ! Но щом толкова е тръгнала колата за 3.2 освен в GTV, GT или присаден 3.0 V6 в някоя 145-ца не виждам смисъл май! Браво като цяло за това което си направил, надявам се някой ден да застанем един до друг все пак!

Comment

Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
                  С колко взе 2.0-ката, как се развиха нещата?
                  Нещо клип случайно да няма?
                  4 и отгоре коли ми взе, скоростите ми не са в ред, със влизащи скорости ще сведа една кола по-малко. Върви доста 1.4-ката!!

Comment

Ако не се лъжа 3.0/3.2 сток дават високи 14ки
                    Now: 156 2.5 V6 24V
                    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Няма значение колко дават. Мен няма да ме е срам да падна от такава стойностна кола. Все пак карам кенеф за 1000лв + 1000 и малко лева тунинг в нея, ако може така да го наречем. Не ме е срам от постигнатите резултати с оглед бюджета и просто исках да премеря сили с най-големия мотор предлаган от завода, като аз карам най-малкия със "СИРОМАХ ТУНИНГ".

Comment

Няма значение колко дават. Мен няма да ме е срам да падна от такава стойностна кола. Все пак карам кенеф за 1000лв + 1000 и малко лева тунинг в нея, ако може така да го наречем. Не ме е срам от постигнатите резултати с оглед бюджета и просто исках да премеря сили с най-големия мотор предлаган от завода, като аз карам най-малкия със "СИРОМАХ ТУНИНГ".
                        Колега щях да те питам, как реши въпроса с вариатора?
                        Има ли опция в мегата да се ползва и ползваш ли го?

Comment

Ами ползвам си го вариатора. Даже мога и да го настройвам при какви обороти да сработва. Работи си супер.

Comment

Баси кефа ... Знам как върви стоково 1.4 и как върви стокова 2-ка ... Щом има 3-4 коли разлика значи това е най бързата 145-ца 1.4 в България честито! А 2-ката смея да твърдя, че за този клас автомобил и килограмите си върви доста прилично
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Благодаря Колега, само искам да споделя че хората ми се чудят защо се занимавам с 1.4 и да не пресилвам нещата, но повечето ме смятат за смахнат, а реално с 1000лв колата става с 4 сек по-бърза до 100км (от 11 на 7сек) от сток същата, и от 18+сек на 400м - пада на висока 14-ка по G-тека.

Comment

Благодаря Колега, само искам да споделя че хората ми се чудят защо се занимавам с 1.4 и да не пресилвам нещата, но повечето ме смятат за смахнат, а реално с 1000лв колата става с 4 сек по-бърза до 100км (от 11 на 7сек) от сток същата, и от 18+сек на 400м - пада на висока 14-ка по G-тека.
                                Най-добре похарчените 1000 лв. за такъв автомобил. Аз лично ще се радвам да дойдеш на феста да я видя тази кола.
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X