Няма ли някоя двулитрова атмосферка, която да се престраши да застане до малолитражката ми?
Известие
Collapse
No announcement yet.
1.4TS Чип
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеС 146-ца 2.0 16V нещата са ясни. Търся някой за старт от място, който да се престраши да застане до малолитражката ми 1.4 с 3200 V6 атмосферка?
Нещо клип случайно да няма?Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
Еми нямам клип този път. Не е снимано понеже бях сам и нямаше как да снимам и да карам, а и беше понатоварено откъм движение. Все пак ни е колега от форума момчето с 2.0-ката и не искам да коментираме старта, тъй-като единствено той показа уважение и не отказа старта. Ако той прецени нека каже. Принципно си мисля и се надявам. че ще имам сили да стоя достойно до 3.2 шестак стига да е нещо около сток все пак и да е атмосферен нали. Не изключвам нито загуба, нито победа и затова мисля че ще е интересно.
Comment
-
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеЕми нямам клип този път. Не е снимано понеже бях сам и нямаше как да снимам и да карам, а и беше понатоварено откъм движение. Все пак ни е колега от форума момчето с 2.0-ката и не искам да коментираме старта, тъй-като единствено той показа уважение и не отказа старта. Ако той прецени нека каже. Принципно си мисля и се надявам. че ще имам сили да стоя достойно до 3.2 шестак стига да е нещо около сток все пак и да е атмосферен нали. Не изключвам нито загуба, нито победа и затова мисля че ще е интересно.Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщениеС колко взе 2.0-ката, как се развиха нещата?
Нещо клип случайно да няма?
Comment
-
Няма значение колко дават. Мен няма да ме е срам да падна от такава стойностна кола. Все пак карам кенеф за 1000лв + 1000 и малко лева тунинг в нея, ако може така да го наречем. Не ме е срам от постигнатите резултати с оглед бюджета и просто исках да премеря сили с най-големия мотор предлаган от завода, като аз карам най-малкия със "СИРОМАХ ТУНИНГ".
Comment
-
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеНяма значение колко дават. Мен няма да ме е срам да падна от такава стойностна кола. Все пак карам кенеф за 1000лв + 1000 и малко лева тунинг в нея, ако може така да го наречем. Не ме е срам от постигнатите резултати с оглед бюджета и просто исках да премеря сили с най-големия мотор предлаган от завода, като аз карам най-малкия със "СИРОМАХ ТУНИНГ".
Има ли опция в мегата да се ползва и ползваш ли го?Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
Баси кефа ... Знам как върви стоково 1.4 и как върви стокова 2-ка ... Щом има 3-4 коли разлика значи това е най бързата 145-ца 1.4 в Българиячестито! А 2-ката смея да твърдя, че за този клас автомобил и килограмите си върви доста прилично
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Благодаря Колега, само искам да споделя че хората ми се чудят защо се занимавам с 1.4 и да не пресилвам нещата, но повечето ме смятат за смахнат, а реално с 1000лв колата става с 4 сек по-бърза до 100км (от 11 на 7сек) от сток същата, и от 18+сек на 400м - пада на висока 14-ка по G-тека.
Comment
-
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеБлагодаря Колега, само искам да споделя че хората ми се чудят защо се занимавам с 1.4 и да не пресилвам нещата, но повечето ме смятат за смахнат, а реално с 1000лв колата става с 4 сек по-бърза до 100км (от 11 на 7сек) от сток същата, и от 18+сек на 400м - пада на висока 14-ка по G-тека.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
Comment